Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

11 Δεκ 2023 09:00 12 Δεκ 2023 17:00
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
anad greek logo
Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ!

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εστίασης, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί.

Η αύξηση των πωλήσεων του κρασιού, έρχεται μέσα από την εκπαίδευση του προσωπικού σας! Εφαρμόζοντας τεχνικές “upselling” και χρησιμοποιώντας τη γνώση για το κρασί και τις εξαιρετικές ικανότητες στο σερβίρισμα!

Θεματολογία
  • Οινολογία
  • Τύποι κρασιών
  • Παράγοντες του κρασιού
  • Έδαφος & κλίμα
  • Διεθνείς ποικιλίες
  • Οι κυπριακοί αμπελώνες
  • Κυπριακές ποικιλίες
  • Ο σημαντικός ρόλος του ποτηριού
  • Συνδυασμός κρασιού με φαγητό
  • Κρασί και βιγκανισμός
  • Σερβίρισμα κρασιού

Παρουσιάζεται από μια ομάδα εκλεκτών εισηγητών και καλεσμένων, με εξειδίκευση και ξεχωριστή εμπειρία στον τομέα του οίνου!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • Δοκιμάζουμε περισσότερες από 12 ποικιλίες!
  • ΔΩΡΟ, ένα ποτήρι δοκιμής γευσιγνωσίας Riedel για κάθε συμμετέχοντα!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εστίασης
  • εστιάτορες και εργαζόμενοι σε καφεστιατόρια και Wine Bar
  • όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτές

  • Αναστάσιος Πιζανίδης
  • Ορέστης Τσιάκκας

Χώρος Διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο στο Οινοποιείο Τσιάκκας και στο εκπαιδευτικό κέντρο της Polykarpou HRD (CHEI) στη Λεμεσό. 

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναστάσιος Πιζανίδης - Εκπαιδευτής Φιλοξενίας και Catering
Ο Αναστάσιος Πιζανίδης έχεις σπουδάσει Travel and Tourism Administration και είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ. Με πείρα πέραν των 30 χρόνων στη βιομηχανία της Φιλοξενίας και Catering (Food & Beverage), ο Αναστάσιος έχει εργαστεί σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο κατέχοντας διοικητικές θέσεις με εξαιρετική επιτυχία. Από το 2021 συνεργάζεται μαζί μας σαν εκπαιδευτής σε προσωπικό εστίασης με εξειδίκευση στο σωστό σερβίρισμα. Έχει πολύ καλές κριτικές ιδιαίτερα στο “fine dining” κα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 350.00
  • € 168.00
  • € 0.00
  • € 182.00
  • € 182.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 350.00
  • € 0.00
  • € 66.50
  • € 350.00
  • € 416.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 11 Δεκ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστάσιος Πιζανίδης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τρίτη - 12 Δεκ 2023

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστάσιος Πιζανίδης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Managing Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

12/03/2025 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Οινογνωσία και τεχνικές σερβιρίσματος: Βυθιστείτε στον κόσμο του κρασιού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επίδοξους σομελιέ. Μάθετε τις βασικές αρχ...

18/04/2025 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)