Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
- Οινολογία
- Τύποι κρασιών
- Παράγοντες του κρασιού
- Έδαφος & κλίμα
- Διεθνείς ποικιλίες
- Οι κυπριακοί αμπελώνες
- Κυπριακές ποικιλίες
- Ο σημαντικός ρόλος του ποτηριού
- Συνδυασμός κρασιού με φαγητό
- Κρασί και βιγκανισμός
- Σερβίρισμα κρασιού
- Δοκιμάζουμε περισσότερες από 12 ποικιλίες!
- ΔΩΡΟ, ένα ποτήρι δοκιμής γευσιγνωσίας Riedel για κάθε συμμετέχοντα!
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εστίασης
- εστιάτορες και εργαζόμενοι σε καφεστιατόρια και Wine Bar
- όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εκπαιδευτές
- Αναστάσιος Πιζανίδης
- Ορέστης Τσιάκκας
Χώρος Διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο στο Οινοποιείο Τσιάκκας και στο εκπαιδευτικό κέντρο της Polykarpou HRD (CHEI) στη Λεμεσό.
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 350.00
- € 168.00
- € 0.00
- € 182.00
- € 182.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 350.00
- € 0.00
- € 66.50
- € 350.00
- € 416.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Δευτέρα - 11 Δεκ 2023
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Αναστάσιος ΠιζανίδηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τρίτη - 12 Δεκ 2023
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Αναστάσιος ΠιζανίδηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)