Management of Food and Beverage Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

18 Σεπ 2024 09:00 30 Οκτ 2024 17:00
Ελληνικά
42.00 ώρες ( 6 μέρες )
anad greek logo
Management of Food and Beverage Operations

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών και αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πως να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε με επιτυχία τα διαφορετικά Τμήματα F&B, σε ένα ξενοδοχείο ή στην εστίαση. 

Μέσα από αυτό το μάθημα, το οποίο αποτελεί μέρος του F&Β Management Specialization, θα αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις αναφορικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των διαφόρων λειτουργιών και τη βελτίωση των ποιοτικών προτύπων, μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα. Έμφαση δίνεται τόσο στις ικανότητες Διοίκησης όσο και στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε όλες τις Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οφέλη για τον συμμετέχοντα 

  • Την ανάπτυξη Διευθυντικών Δεξιοτήτων 
  • Τον Τμηματικό προγραμματισμό και οργανωτικές δεξιότητες 
  • Τις πρακτικές τεχνικές για σταθερότητα και συνέπεια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών 
  • Τις τάσεις της Διατροφής στις Υπηρεσίες Τροφίμων 
  • Την ανάπτυξη κριτικής σκέψης για την επίλυση προκλήσεων που μπορεί να προκύψουν 
  • Το πώς να αξιοποιείτε την τεχνολογία για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα. 

Οφέλη για την επιχείρηση 

  • Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές F&B. που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες, για την προώθηση και την ανάπτυξη της εταιρείας. 
  • Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Management of Food & Beverage Operations απευθύνεται σε:

  • Διευθυντές ή επόπτες σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Εστίασης. 
  • Επαγγελματίες που επιδιώκουν να επιτύχουν σε Διευθυντικές ή Εποπτικές θέσεις. 
  • Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Εστιατορίων και Μπαρ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέματα: 

  • Η βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων 
  • Οργάνωση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών 
  • Βασικές αρχές διαχείρισης 
  • Μάρκετινγκ τροφίμων και ποτών 
  • Διατροφή για Επιχειρήσεις Τροφίμων 
  • Το μενού 
  • Διαχείριση του κόστους και των στρατηγικών τιμολόγησης μενού 
  • Παραγωγή 
  • Εξυπηρέτηση στα τμήματα τροφίμων και ποτών 
  • Υγιεινή και ασφάλεια 
  • Σχεδιασμός εγκαταστάσεων, διάταξη και εξοπλισμός 
  • Χρηματοοικονομική διαχείριση 


Διπλή πιστοποίηση: 

  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Cyprus Hospitality Educational Institute 
  • Πιστοποιητικό AH&LEI. Όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και περάσουν τις εξετάσεις θα λάβουν πιστοποιητικό και παγκόσμια αναγνώριση για το επίτευγμά τους. 
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Εύρος Αρακαπιώτης - Resident Manager at Limassol Del Mar
Ο Εύρος Αρακαπιώτης, αφού αποφοίτησε από το Centre International de Glion, στην Ελβετία, είχε αρχίσει να εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1997. Με 25ετή επαγγελματική καριέρα σε ξενοδοχεία κυρίως 5 αστέρων, στο Front Office αλλά κυρίως στο Food and Beverage, έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα του της Polykarpou HRD. Είχε εκπαιδεύσει κυρίως ομάδες F&B, σχετικά με διάφορα Συστήματα Ποιότητας, Σχεδιασμό / Μηχανική Μενού, Εποπτεία, Κοστολόγηση, Οργάνωση, Έλεγχο, Καθοδήγηση, Διαχείριση Παρα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1100.00
  • € 840.00
  • € 0.00
  • € 260.00
  • € 260.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1100.00
  • € 0.00
  • € 209.00
  • € 1100.00
  • € 1,309.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 18 Σεπ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 25 Σεπ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 09 Οκτ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 16 Οκτ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 23 Οκτ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 30 Οκτ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Management of Food and Beverage Operations

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Introduction to the Art of Sommelier...

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε Επιχειρήσεις Εστίασης.  Ενώ το κρασί ήταν ανέκαθεν το απόλυτο συνοδευτικό φαγητού, οι σημερ...

04/11/2024 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Ayia Napa Hotels Limited (Alion Beach Hotel )

Planning & Control...

Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών σε αυτό το βασικό μ...

06/11/2024 09:00

42.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε Επιχειρήσεις Εστίασης.  Ενώ το κρασί ήταν ανέκαθεν το απόλυτο συνοδευτικό φαγητού, οι σημερ...

25/11/2024 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)