Management of Food and Beverage Operations
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών και αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πως να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε με επιτυχία τα διαφορετικά Τμήματα F&B, σε ένα ξενοδοχείο ή στην εστίαση.
Μέσα από αυτό το μάθημα, το οποίο αποτελεί μέρος του F&Β Management Specialization, θα αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις αναφορικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των διαφόρων λειτουργιών και τη βελτίωση των ποιοτικών προτύπων, μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα. Έμφαση δίνεται τόσο στις ικανότητες Διοίκησης όσο και στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε όλες τις Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Οφέλη για τον συμμετέχοντα
- Την ανάπτυξη Διευθυντικών Δεξιοτήτων
- Τον Τμηματικό προγραμματισμό και οργανωτικές δεξιότητες
- Τις πρακτικές τεχνικές για σταθερότητα και συνέπεια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών
- Τις τάσεις της Διατροφής στις Υπηρεσίες Τροφίμων
- Την ανάπτυξη κριτικής σκέψης για την επίλυση προκλήσεων που μπορεί να προκύψουν
- Το πώς να αξιοποιείτε την τεχνολογία για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα.
Οφέλη για την επιχείρηση
- Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές F&B. που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες, για την προώθηση και την ανάπτυξη της εταιρείας.
- Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το Management of Food & Beverage Operations απευθύνεται σε:
- Διευθυντές ή επόπτες σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Εστίασης.
- Επαγγελματίες που επιδιώκουν να επιτύχουν σε Διευθυντικές ή Εποπτικές θέσεις.
- Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Εστιατορίων και Μπαρ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέματα:
- Η βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων
- Οργάνωση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών
- Βασικές αρχές διαχείρισης
- Μάρκετινγκ τροφίμων και ποτών
- Διατροφή για Επιχειρήσεις Τροφίμων
- Το μενού
- Διαχείριση του κόστους και των στρατηγικών τιμολόγησης μενού
- Παραγωγή
- Εξυπηρέτηση στα τμήματα τροφίμων και ποτών
- Υγιεινή και ασφάλεια
- Σχεδιασμός εγκαταστάσεων, διάταξη και εξοπλισμός
- Χρηματοοικονομική διαχείριση
Διπλή πιστοποίηση:
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Cyprus Hospitality Educational Institute
- Πιστοποιητικό AH&LEI. Όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και περάσουν τις εξετάσεις θα λάβουν πιστοποιητικό και παγκόσμια αναγνώριση για το επίτευγμά τους.
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 1100.00
- € 840.00
- € 0.00
- € 260.00
- € 260.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 1100.00
- € 0.00
- € 209.00
- € 1100.00
- € 1,309.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τετάρτη - 18 Σεπ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 25 Σεπ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 09 Οκτ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 16 Οκτ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 23 Οκτ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 30 Οκτ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)