ΔΩΡΕΑΝ 5ήμερο Masterclass Επίτευξης Μεγάλων Στόχων

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

09 Σεπ 2024 20:30 13 Σεπ 2024 21:15
Ελληνικά
4 ώρες ( 5 μέρες )
ΔΩΡΕΑΝ 5ήμερο Masterclass Επίτευξης Μεγάλων Στόχων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

“Πες μας τι θες να πετύχεις και θα σου δείξουμε το πως να το πετύχεις” (Bob Proctor)

Αυτό το challenge είναι για σένα, αν:

  • όση δουλειά και να κάνεις, δεν μπορείς να ξεπεράσεις ένασυγκεκριμένο όριο εισοδημάτων
  • τα εισοδήματά σου από την επιχείρησή σου δεν είναι αρκετά, όποια στρατηγική κι αν εφάρμοσες
  • δεν μπορείς να καταφέρεις να έχεις τη ζωή που επιθυμούσες, παρόλο που προσπαθείς πολύ
  • οι καθημερινές υποχρεώσεις της επιχείρησης σου αφαιρούν κάθε απόλαυση των κόπων σου
  • οι προσπάθειές σου δεν ανταμείβονται, όσο και να προχωρήσει η επιχείρηση σου, ο εαυτός σου, αυτά που ονειρεύεσαι μένουν πάντα πίσω
  • χάνεις τον ύπνο σου λόγω των οικονομικών δυσκολιών.
  • πηγαίνεις στη δουλειά σου με βαριά καρδιά

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σε αυτές τις πέντε μέρες, μαθαίνουμε:

  • ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΦΗΣ: για σταθερά και συνεχώς αναβαθμισμένα αποτελέσματα.
  • ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ: από μισθό υπάλληλου σε εισοδήματα επιχειρηματία 6 και 7 αριθμών.
  • ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: από εκεί που βρίσκεσαι να σε κινήσει στο επίπεδο αποτελεσμάτων που επιθυμείς να έχεις.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

ιδανικό για Επιχειρηματίες, Επαγγελματίες, Πωλητές, Ενθουσιώδεις της Προσωπικής Ανάπτυξης και Άτομα με Μεγάλους Στόχους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι Είπαν για το Πρόγραμμα

«Ξεκινώντας τη διαδικασία μαζί με τη Μαρία (Νοέμβριο 2021) έθεσα ένα τεράστιο οικονομικό στόχο, έχοντας υπόψη μου ότι κάποια στιγμή, μέσα στα χρόνια πιθανόν να επιτευχθεί. Ο οικονομικός στόχος αυτός επιτεύχθηκε σε μόλις ένα χρόνο, δηλαδή τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης μου 7πλασιάστηκαν σε μόλις ένα χρόνο, διάστημα πολύ νωρίτερα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μου! Η φετινή χρονιά συνεχίζει ανοδικά και αυτό οφείλεται εν μέρει και στις σταθερές συνεδρίες και προγράμματα εκπαίδευσης με την Μαρία. Εν μέσω δυσοίωνης οικονομική χρονιάς και απροβλέπτων καταστάσεων πέτυχα αύξηση πωλήσεων 50%, με αποτέλεσμα να είμαι σε θέση να αποταμιεύσω για ακόμα μεγαλύτερα σχέδια.»

Παύλος Π.
Επιχειρηματίας Εστίασης και Φιλοξενίας



«Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του ασφαλιστή. Απαιτεί επιμονή, πείσμα και ανθεκτικότητα στις αποτυχίες. Το εισόδημα μου ήταν πενιχρό και πραγματικά δυσκολευόμουν για τα βασικά και απαραίτητα. Δουλεύοντας με τη Μαρία, όχι μόνο κατάφερα μέσα σε δύο χρόνια να πετύχω να πολλαπλασιάσω το εισόδημά μου κατά 13φορές, αλλά και να αλλάξω ριζικά τα αποτελέσματά μου σε πολλαπλά επίπεδα».

Κώστας Σ.
Ασφαλιστικός Σύμβουλος



«Μέσα σε μόλις 2 μήνες αφού ξεκίνησα συνεδρίες μαζί με τη Μαρία, μπόρεσα να διακρίνω επαγγελματικές ευκαιρίες, που ήταν πάντοτε κοντά και γύρω μου. Η διαδικασία του coaching και του προγράμματος μου έδωσε την απαραίτητη ώθηση και δύναμη να δράσω άμεσα και να διεκδικήσω αυτές τις ευκαιρίες. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, κατάφερα να χτίσω δυο δικές μου εταιρείες και να διπλασιάσω το εισόδημά μου. Παρόλη τη ραγδαία αύξηση των αποτελεσμάτων συνεχίζω με ακόμα πιο μεγάλο ζήλο για να κατοχυρώσω την επιτυχία μου.»

Ξενια Νικολάου, Δικηγόρος


Η ιστορία μου… ή η δική σου;

Κατά τη διάρκεια της τραπεζικής μου καριέρας αλλά και αργότερα στα πρώτα χρόνια της συμβουλευτικής μου καριέρας, ένιωθα και εγώ έτσι…. Στάσιμη, δυσλειτουργική, αναποτελεσματική.

Ήμουν τόσο απορροφημένη στις καθημερινές ενασχολήσεις, που δεν μπορούσα ούτε να απολαύσω τη χαρά της ζωής, ούτε να φτιάξω το πλάνο της καριέρας μου.

Είχα ξεχάσει τον πιο σημαντικό παράγοντα στην εξίσωση: Να έχω καλά εμένα. 

Αύξησε το εισόδημά σου,

ζήσε ό,τι ονειρεύτηκες,

γιατί ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

 

Με απλές αλλαγές νοοτροπίας και στρατηγικές από τον μέντορά μου, τον Bob Proctor, σε σύντομο χρονικό διάστημα:

  • κέρδισα τον έλεγχο του χρόνου μου
  • αύξησα το εισόδημά μου
  • έμαθα πώς να πετυχαίνω στόχους με μεθοδικότητα, ΧΩΡΙΣ επίπονη προσπάθεια
  • δημιούργησα μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μου
  • απέκτησα ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
  • άρχισα να προσφέρω στον εαυτό μου αυτό που επιθυμεί και αξίζει


Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Μαρία Μενοίκου - Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης
Η Μαρία Μενοίκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Πιστοποιημένη Σύμβουλος ‘Thinking into Results’, στενή συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Proctor Gallagher και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της ΑνΑΔ. 

Με μια δια βίου διάθεση, αλλά και έφεση στη μελέτη και την κατανόηση των παραγόντων που συμβάλλουν στην ψυχολογική και κοινωνιολογική συμπεριφορά, εργάζεται με ιδιώτες, εταιρείες και οργανισμούς, τους οποίους εμπνέει και ενθαρρύνει, ώστε να επιτύχουν τα αποτελέσματα που επιδιώκουν. 

Η επιδίωξη της μελέτης και κατανόησης των εννοιών και των μηχανισμών που αποτελούν τους νόμους της επιτυχίας, την οδήγησε σε ένα ταξίδι γνώσης μέσω του οποίου κατάφερε να γνωρίσει προσωπικά και να μαθητεύσει κοντά στον Bob Proctor, αλλά και σε άλλους κορυφαίους ειδικούς και μέντορες στον τομέα της επιτυχίας, όπως Τόνι Ρόμπινς, η Mary Morrissey, ο Bernard Hiller, ο Δρ. Joe Dispenza, ο Jack Canfield, ο Michael Beckwith, η Πέγκυ McColl και πολλούς άλλους.    

Η Μαρία Μενοίκου έχει ένα πλούσιο και ποικίλο υπόβαθρο στον τομέα της λογιστικής, των τραπεζών, του εσωτερικού ελέγχου, της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, του εμπορίου και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, την κοινωνιολογία και την ψυχολογία. Σήμερα υπερέχει ως επιτυχημένη, δυναμική και εστιασμένη στα αποτελέσματα επαγγελματίας και έχει δεσμευτεί να εκπαιδεύει, να κατευθύνει και να βοηθά τους άλλους να αναπτύξουν τον εαυτό τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Για πολλά χρόνια κατείχε καίριες ηγετικές θέσεις σε διοικητικά συμβούλια, σε επιτροπές και εθελοντικές οργανώσεις, όπως η Ένωση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, η Διεθνής Αμνηστία, η Green Peace, η Παιδική Στέγη Λευκωσίας και Ροταράκτ. Αυτή τη στιγμή είναι ενεργό μέλος του στον ΦΟΣ Φωτογραφικό όμιλος, στον όμιλο Rotary Nicosia Lefcothea και στην οργάνωση Εθελοντών Γιατρών Κύπρου. 

Η Μαρία Μενοίκου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή, σε συνεργασία με τη ραδιοφωνικό παραγωγό Βάσω Πελεγκάρη, στο πρώτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ΡΙΚ στους 97,2fm.  Η ραδιοφωνική εκπομπή έχει τίτλο «Στοχεύοντας την επιτυχία» και μεταδίδεται κάθε δεύτερο Σάββατο πρωί μεταξύ 9:00 πμ και 10:00 πμ. 

Το πάθος, η έμπνευση και η θετική στάση της, της επιτρέπουν να ενδυναμώνει τους ανθρώπους, να τους κατευθύνει, να τους καθοδηγεί και να τους βοηθά να μετατρέπουν τους στόχους και τα όνειρά τους σε απτή πραγματικότητα. 

Η Μαρία δημιουργεί μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλαγή κουλτουρας, soft skills, καθορισμό και επίτευξη στόχων, πωλήσεις

Δωρεάν Σεμινάριο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 09 Σεπ 2024

Ώρα

20:30 - 21:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 10 Σεπ 2024

Ώρα

20:30 - 21:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 11 Σεπ 2024

Ώρα

20:30 - 21:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 12 Σεπ 2024

Ώρα

20:30 - 21:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 13 Σεπ 2024

Ώρα

20:30 - 21:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Μαρία Μενοίκου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : ΔΩΡΕΑΝ 5ήμερο Masterclass Επίτευξης Μεγάλων Στόχων

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
ΔΩΡΕΑΝ 5ήμερο Masterclass Επίτευξης Μεγάλων Στόχων...

“Πες μας τι θες να πετύχεις και θα σου δείξουμε το πως να το πετύχεις” (Bob Proctor) Αυτό το challenge είναι για σένα, αν: όση δουλειά και να κάνεις, δ...

09/09/2024 20:30

4 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Live Online