Αντώνης Αντωνίου

Επαγγελματικός Τίτλος:

Εκπαιδευτής Τουρισμού Φιλοξενίας

Τομείς Εξειδίκευσης:

Digital Marketing/ Sales/ Service > Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα > Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Με επαγγελματική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Αντώνης έχει εργαστεί ως σύμβουλος τουρισμού και φιλοξενίας, ανώτερος λέκτορας και ως εκτελεστικός εκπαιδευτής από το 1999. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Εκπαίδευση στον Τουριστικά & Φιλοξενία. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας διαλέξεων και κατάρτισης στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ιράν, τη Συρία, τον Λίβανο, το Νεπάλ, το Καμερούν και τα ΗΑΕ. Η συνεχής ενασχόλησή του με τον ξενοδοχειακό κλάδο αντικατοπτρίζεται στις πρακτικές εκπαιδεύσεις που πραγματοποιεί. Μέσα από τις εκπαιδεύσεις, συνδυάζει θεωρητικές και πρακτικές τεχνικές κατάρτισης.
ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ
  • CERTIFIED GUEST ROOM ATTENDANT

  • CUSTOMER BUYING ATTITUDE AND INCREASING INTERNAL SALES

  • CUSTOMER CONNECTION:ESSENTIAL COMMUNICATION SKILLS FOR GIVING BETTER SERVICE

  • EXCELLENCE IN FOOD & BEVERAGE SERVICE

  • FRONT LINE PERSONNEL CUSTOMER SERVICE:GOING THE EXTRA MILE

  • HANDLING MINOR & SENIOR HOTEL GUEST

  • MAXIMAZING GUEST SATISFACTION AND REPEAT BUSINESS

  • THE FOOD & BEVERAGE PROFESSIONAL SERVER

  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΓΕΤΙΚΩΝ & ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

  • Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

  • Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ

  • ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ- ΒΑΣΗ ΠΕΠ(ΕΠ3)

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΩΝ

  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

  • ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΛΕΜΕΣΟΣ

Πιστοποιήσεις Εκπαιδευτή
Πιστοποιήσεις ΕκπαιδευτήΦορέας Πιστοποίησης
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ)ΑνΑΔ
Προγενέστερα Σεμινάρια
Ολοκληρώθηκε
Managing Beverage Operations

Αυτό το μάθημα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για μια πρόκληση στη διαχείρισης μιας μονάδας ποτών (Bars) σε περιβάλλον φιλοξενίας.Με έμφαση στις πρακτικές διαχ...

08/03/2023 09:00

36.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

CHEI (Λεμεσός)

Ολοκληρώθηκε
Management of Food and Beverage Operations

This course, addresses successful management and operational tactics used in food and beverage operations, how food service operations improve quality standards...

07/09/2022 09:00

42.00 ώρες (12 μέρες)

Ελληνικά

CHEI (Λεμεσός)

Ολοκληρώθηκε
Managing Beverage Operations

Αυτό το μάθημα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για μια πρόκληση στη διαχείρισης μιας μονάδας ποτών (Bars) σε περιβάλλον φιλοξενίας.Με έμφαση στις πρακτικές διαχ...

30/03/2022 09:00

36.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

CHEI (Λεμεσός)