Managing Beverage Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

30 Μαρτίου 2022 09:00 04 Μαΐου 2022 17:00
Ελληνικά
36.00 ώρες ( 6 μέρες )
anad greek logo
Managing Beverage Operations

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το μάθημα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για μια πρόκληση στη διαχείρισης μιας μονάδας ποτών (Bars) σε περιβάλλον φιλοξενίας.

Με έμφαση στις πρακτικές διαχείρισης και ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών προσλήψεων και αξιολογήσεων απόδοσης, καλύπτει επίσης την πώληση και εμπορία τροφίμων και ποτών, καθώς και τα καθήκοντα και τις ευθύνες των μπάρμαν και των σερβιτόρων μπαρ.

Αυτό επιτρέπει μια σφαιρική προσέγγιση για τη διαχείριση όλων των πτυχών των εργασιών στο Μπαρ ενός ξενοδοχείου ή άλλου χώρου εστίασης.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ποια τα οφέλη για εσάς

  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης και ηγεσίας
  • Τμηματικές δεξιότητες σχεδιασμού και οργάνωσης
  • Δεξιότητες στην εφαρμογή και τον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας
  • Επιτυχής διαχείριση του εργατικού δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών πρόσληψης, εκπαίδευσης, κινήτρων και αξιολόγησης απόδοσης.

Ποια τα οφέλη για τις επιχειρήσεις

  • Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Μάνατζερ σε Μπαρ, που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες για αναβάθμιση και προώθηση της επιχείρησης.
  • Οι επιχειρήσεις F&B, θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από ένα παγκοσμίου φήμης Φορέα Πιστοποίησης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Managing Beverage Operations είναι ανοιχτό σε Υπεύθυνους και επόπτες Μπαρ, Τμηματάρχες και Διευθυντές σε  επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών στις βιομηχανίες φιλοξενίας και εστίασης, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών.

 Το μάθημα αποτελεί μέρος του Διπλώματος F&B Management Specializations από το AH&LEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέματα
  • Τάσεις που επηρεάζουν τα μπαρ
  • Τα βασικά του σερβιρίσματος
  • Υπευθυνότητες στο σερβίρισμα ποτών
  • Πώληση αλκοόλ με προσοχή
  • Ηγεσία και εποπτεία
  • Όλες οι Λειτουργίες σ’ ένα μπαρ
  • Μάρκετινγκ και πωλήσεις μπαρ
  • Μπύρα
  • Οινοπνευματώδη
  • Βασικές αρχές του κρασιού
  • Κρασιά Γαλλίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Κύπρου και άλλων χωρών
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αντώνης Αντωνίου - Εκπαιδευτής Τουρισμού Φιλοξενίας
Με επαγγελματική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Αντώνης έχει εργαστεί ως σύμβουλος τουρισμού και φιλοξενίας, ανώτερος λέκτορας και ως εκτελεστικός εκπαιδευτής από το 1999. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Εκπαίδευση στον Τουριστικά & Φιλοξενία. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας διαλέξεων και κατάρτισης στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ιράν, τη Συρία, τον Λίβανο, το Νεπάλ, το Καμερούν και τα ΗΑΕ. Η συνεχής ενασχόλη...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 880.00
  • € 612.00
  • € 167.20
  • € 268.00
  • € 318.92

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 700.00
  • € 0.00
  • € 133.00
  • € 700.00
  • € 833.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 30 Μαρτίου 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 04 Μαΐου 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Managing Beverage Operations