Management of Food and Beverage Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

07 Σεπ 2022 09:00 19 Οκτ 2022 13:15
Ελληνικά
42.00 ώρες ( 12 μέρες )
anad greek logo
Management of Food and Beverage Operations

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

This course, addresses successful management and operational tactics used in food and beverage operations, how food service operations improve quality standards while reducing expenses.

It explores ways in which technology can be used to give guests greater value for their dining expenses and improve efficiency

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • Developing Managerial skills and organization of the Department
  • Developing knowledge about Nutrition in foodservice
  • To be able to synthesize food and drinks menu
  • Knowing of markets and products- Handling purchasing
  • Decide what kind of serving to use, be able to implement and teach
  • Be able to prepare costing, budgets and monitor revenues relative to costs.
  • Be able to assign work for effective performance at work

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Topics:

  • The Food Service Industry
  • Organization of Food and Beverage Operations
  • Fundamentals of Management
  • Food and Beverage Marketing
  • Nutrition for Food Service Operations
  • The Menu
  • Managing Food Costs and Menu Pricing Strategies
  • Production
  • Food and Beverage Service
  • Sanitation and Safety
  • Facility Design, Layout, and Equipment
  • Financial Management


Trainers

  • Antonis Antoniou 


Διάρκεια: 42 ώρες (12 συνεδρίες)

Ημερομηνίες: 7 Σεπ. μέχρι 19 Οκτ.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αντώνης Αντωνίου - Εκπαιδευτής Τουρισμού Φιλοξενίας
Με επαγγελματική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Αντώνης έχει εργαστεί ως σύμβουλος τουρισμού και φιλοξενίας, ανώτερος λέκτορας και ως εκτελεστικός εκπαιδευτής από το 1999. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Εκπαίδευση στον Τουριστικά & Φιλοξενία. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας διαλέξεων και κατάρτισης στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ιράν, τη Συρία, τον Λίβανο, το Νεπάλ, το Καμερούν και τα ΗΑΕ. Η συνεχής ενασχόλη...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 714.00
  • € 180.50
  • € 236.00
  • € 280.84

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 760.00
  • € 0.00
  • € 144.40
  • € 760.00
  • € 904.40
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 07 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Παρασκευή - 09 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 14 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 16 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 21 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 23 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 28 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 30 Σεπ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 05 Οκτ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 07 Οκτ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 12 Οκτ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 19 Οκτ 2022

Ώρα

09:00 - 13:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Αντωνίου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Management of Food and Beverage Operations

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Managing Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

12/03/2025 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Οινογνωσία και τεχνικές σερβιρίσματος: Βυθιστείτε στον κόσμο του κρασιού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επίδοξους σομελιέ. Μάθετε τις βασικές αρχ...

18/04/2025 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)