Columbia Hotel Academy – Σεμινάριο για τη Διαχείριση Αλλεργιογόνων και Ειδικών Διατροφικών Αναγκών
07 Φεβρουαρίου 2025

Η γαστρονομική βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς, και μαζί της αυξάνονται οι απαιτήσεις των πελατών για ειδικά διαμορφωμένα γεύματα που ανταποκρίνονται στις διατροφικές τους ανάγκες. Η διαχείριση αλλεργιογόνων και η δημιουργία συνταγών για ειδικές δίαιτες δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά μια επιτακτική ανάγκη για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου. Το εξειδικευμένο σεμινάριο “Allergens and Recipes for Special Diet”, που διοργανώνει η Columbia Hotel Academy στις 10 Φεβρουαρίου 2025, έρχεται να καλύψει αυτό το κρίσιμο κενό γνώσης και δεξιοτήτων.
Η εκπαίδευση του προσωπικού στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων με αλλεργιογόνα συστατικά είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή επιμολύνσεων, τη σωστή πληροφόρηση των πελατών και την πρόληψη σοβαρών περιστατικών υγείας. Σε μια εποχή όπου οι καταναλωτές είναι πιο ενημερωμένοι και απαιτητικοί από ποτέ, η εξειδικευμένη γνώση στη διαχείριση αλλεργιογόνων και ειδικών διαιτών προσφέρει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης.
10/02/2025 Σεμινάριο Columbia Hotel Academy: Allergens and Recipies for Special Diet
Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις σχετικά με τα αλλεργιογόνα, τις διατροφικές επισημάνσεις και τις διαδικασίες σωστής διαχείρισης τροφίμων. Θα εκπαιδευτούν επίσης στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή τους είναι πλήρως προετοιμασμένη για την ασφάλεια των πελατών της. Επιπλέον, το σεμινάριο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας με τους πελάτες, ώστε να μπορούν οι επαγγελματίες να προσφέρουν μια εξατομικευμένη και ασφαλή γευστική εμπειρία.
Η θεματολογία περιλαμβάνει μια εις βάθος ανάλυση των ειδικών διατροφικών αναγκών, από τις vegan και gluten-free επιλογές έως τις διατροφικές απαιτήσεις για άτομα με διαβήτη ή άλλες παθήσεις. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αναγνωρίζουν τις διατροφικές ανάγκες των πελατών τους, είτε πρόκειται για ιατρικές απαιτήσεις είτε για προσωπικές διατροφικές επιλογές, και να προσφέρουν γεύματα που ικανοποιούν τις ανάγκες αυτές με ασφάλεια και γεύση.
Το σεμινάριο θα καθοδηγηθεί από τον Μιχάλη Μιχαήλ, έναν έμπειρο επαγγελματία στον τομέα της γαστρονομίας και της διαχείρισης τροφίμων. Με χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ειδικών διατροφικών αναγκών, ο κ. Μιχαήλ θα μοιραστεί πρακτικές γνώσεις και τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας.
Αν είστε επαγγελματίας στον ξενοδοχειακό ή επισιτιστικό τομέα, αυτό το σεμινάριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας, να διασφαλίσετε την ικανοποίηση των πελατών σας και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον δυναμικά εξελισσόμενο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης. Επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ ύψους €140 από το Συνολικό κόστος των €180.
Share:
Διαβάστε Επίσης

Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)
Από το Brexit στο Bregret: Η Μεταστροφή των Βρετανών
15 Φεβρουαρίου 2025