Δύο σεμινάρια για διαπίστευση εργαστηρίων και για ειδικές Μικροβιολογικές Αναλύσεις

calendar icon

10 Ιανουαρίου 2022

⠀ -⠀ Όλα τα Πρότυπα Ποιότητας
⠀ -⠀ Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα
⠀ -⠀ Πρώτες Βοήθειες/Υπηρεσίες Υγείας
⠀ -⠀ Υπηρεσίες Υγείας
Δύο σεμινάρια για διαπίστευση εργαστηρίων και για ειδικές Μικροβιολογικές Αναλύσεις

Η FA Food Allergens συνεχίζει σε τακτική βάση να προσφέρει στη Κύπρο εξειδικευμένα σεμινάρια τα οποία δεν προσφέρονται από κανένα άλλο σε αυτό το επίπεδο. Η εξειδίκευση και η εμπειρία των εργαστηρίων FA Food Allergens σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και η βαθιά εμπειρογνωμοσύνη του κ. Γεώργιου Σειραγάκη διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

·        Σεμινάριο: Διαπίστευση Εργαστηρίων δοκιμών σύμφωνα με το ISO17025:2017

·        Σεμινάριο: Μικροβιολογικές Αναλύσεις με Μοριακές και Ανοσοχημικές Τεχνικές

Αυτή τη φορά η FA Food Allergens προσφέρει το σεμινάριο ‘Διαπίστευση Εργαστηρίων δοκιμών σύμφωνα με το ISO17025:2017’ δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες να ενημερωθούν για τη διαπίστευση αυτή και τις απαιτήσεις για την απόκτησή της. Δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται το σεμινάριο αυτό στη Κύπρο και για ακόμα μια φορά αναμένεται να γεμίσει με επαγγελματίες του κλάδου.

Στην ίδια επαγγελματική σφαίρα κινείται και το δεύτερο σεμινάριο της FA Food Allergens, με τον κ. Σειραγάκη να μεταφέρει για πρώτη φορά στη Κύπρο τη γνώση για τις ‘Μικροβιολογικές Αναλύσεις με Μοριακές και Ανοσοχημικές Τεχνικές’. Ένα σεμινάριο το οποίο φαίνεται να ταράζει τα νερά στο τομέα των Μικροβιολογικών αναλύσεων και αναμένεται να τραβήξει τη προσοχή πολλών επαγγελματιών του κλάδου.

Τα σεμινάρια θα γίνουν στις 27 & 28 Ιανουαρίου στα Εργαστήρια του ΚΕΠΑ στη Λάρνακα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Share: