Η IHE με 13 νέα σεμινάρια για Μαγειρική, Ασφάλεια & Υγεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία και όχι μόνο

calendar icon

12 Μαρτίου 2022

⠀ -⠀ Soft Skills/Επικοινωνία
⠀ -⠀ Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία
⠀ -⠀ Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία
⠀ -⠀ Ξενοδοχεία & Εστιατόρια
⠀ -⠀ Οργάνωση/Διοίκηση/Ηγεσία
⠀ -⠀ Τουρισμός/Ξενοδοχεία/Τρόφιμα
⠀ -⠀ Τουρισμός/Ταξιδιωτικά
⠀ -⠀ Τρόφιμα & Ποτά/Ασφάλεια Τροφίμων
Η IHE με 13 νέα σεμινάρια για Μαγειρική, Ασφάλεια & Υγεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία και όχι μόνο

Η IHE Education διαθέτει μία σημαντική σειρά τίτλων επαγγελματικής κατάρτισης από διάφορους τομείς αλλά με σαφή προσανατολισμό τη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία και τον Τομέα της Εστίασης.

Εγκεκριμένη από την ΑνΑΔ, η IHE Education, δίνει την ευκαιρία για επιχορηγημένα Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα αλλά και σε προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα εντός των Κυπριακών επιχειρήσεων.

Η IHE Education, έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που προσφέρει με άλλες ολοκληρωμένες υπηρεσίες Συμβουλευτικών Υπηρεσιών αλλά και Υπηρεσιών Χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά προγράμματα χορηγιών. Ο συνδυασμός των υπηρεσιών αυτών τείνει να αποφέρει συνδυαστικά πολλαπλάσια αποτελέσματα για τους πελάτες της IHE Education.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ IHE EDUCATION


Για το Β εξάμηνο του 2022, η IHE Education ανακοίνωσε σημαντικό αριθμό σεμιναρίων σε διάφορους τομείς όπως Μαγειρική, Ξενοδοχεία, Ασφάλεια & Υγεία, Πρώτες Βοήθειες και Ανάπτυξη Οινογνωσίας. Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια από 6 έως 35 ώρες και εστιάζουν στην ανανέωση και εμβάθυνση των γνώσεων των συμμετεχόντων στις θεματολογίες αυτές.

Αυτό το εξάμηνο η IHE Education έχει αναπτύξει μια σειρά 3 σεμιναρίων στο τομέα της Μαγειρικής, κάτι που έχει ενθουσιάσει τον κόσμο των Κυπρίων Chef. «Πρωτότυπη Μαγειρική για Vegan», «Διαχείριση, Αξιοποίηση Κρεάτων και Ψαρικών», «Ανάπτυξη Οινογνωσίας» ενώ δεν παραβλέπει συναφείς θεματολογίες όπως είναι η «Ασφάλεια Τροφίμων» και η «Οργάνωση και Τεχνική Εστιατορίου και Μπάρ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Share: