TUV Austria Cyprus: Ολοκληρωμένο Σεμινάριο ISO22001, από τον Σχεδιασμό στην Πιστοποίηση
21 Φεβρουαρίου 2024
Στις 21 και 22 Μαρτίου 2024, επαγγελματίες από τον τομέα της ασφάλειας τροφίμων, τεχνολόγοι τροφίμων, χημικοί, κτηνίατροι, γεωπόνοι, Food Managers, εστιάτορες αλλά και διευθυντικά στελέχη τροφίμων θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στις βασικές αρχές του ISO 22000:2018. Το σεμινάριο, που διοργανώνει η TUV Austria Cyprus και διαρκεί δύο ημέρες, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμβάθυνση στις απαιτήσεις, τις διαδικασίες και τις τεχνικές εσωτερικής επιθεώρησης του προτύπου, με στόχο την αποτελεσματική εφαρμογή και βελτίωση των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
Στον σύγχρονο κόσμο, όπου η ασφάλεια και η ποιότητα των τροφίμων έχουν αναδειχθεί σε κορυφαίες προτεραιότητες, η σημασία της εφαρμογής διεθνών προτύπων έχει γίνει αδιαμφισβήτητη. Με αυτό το πνεύμα, το πρόγραμμα εκπαίδευσης για Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018 αποτελεί μια ζωτικής σημασίας ευκαιρία για επαγγελματίες του χώρου.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο ανοίγει τον δρόμο για την κατανόηση των απαιτήσεων του προτύπου και την εφαρμογή τους στην πράξη, ενισχύοντας την ποιότητα και την ασφάλεια στον τομέα των τροφίμων. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν επίσης στην αξιολόγηση της σωστής εφαρμογής του προτύπου, προετοιμαζόμενοι για τη διαδικασία πιστοποίησης, από την προετοιμασία μέχρι την ολοκλήρωση της επιθεώρησης.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση Εσωτερικών Επιθεωρητών ενός Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 22000, ISO 17021 και ISO 19011. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000, αλλά και να αξιολογήσουν τη σωστή εφαρμογή τους, στις μονάδες που εργάζονται.
Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνει μια επιχείρηση για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000 και θα μάθουν τα στάδια και τη διαδικασία της πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επιθεώρηση.
Μέσα από την καθοδήγηση της έμπειρης εκπαιδεύτριας Κατερίνας Διακογιαννάκη, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προωθήσουν την ασφάλεια τροφίμων σε κάθε επίπεδο της παραγωγικής και επιχειρηματικής διαδικασίας.
Επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.