TUV Austria Food Allergens Lab: Σεμινάριο για την Ποιότητα και Ασφάλεια Μελιού & Γλυκαντικών Υλών
22 Φεβρουαρίου 2024
Το εκπαιδευτικό κέντρο TUV Austria Food Allergens Lab ανακοίνωσε τη διοργάνωση ενός εκ των πιο δημοφιλών σεμιναρίων στο τομέα των τροφίμων. Το μέλι αποτελεί μια ιδιαίτερα υψηλής αξίας θρεπτική ουσία που χρησιμοποιείται σε όλες τις κουζίνες μιας ποιοτικής μονάδας εστίασης αλλά και σε κάθε σπίτι στο κόσμο. Η παραγωγή του αποτελεί μια πρόκληση για τους επαγγελματίες, οι οποίοι πρέπει να εκπαιδεύονται στις σύγχρονες μεθόδους και νομοθετικές ρυθμίσεις για τη παρασκευή, έλεγχο και διάθεσή του στην αγορά.
Το μέλι, ένας φυσικός θησαυρός διατροφής, συνδυάζει ξεχωριστή γεύση με θρεπτικά οφέλη. Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την υγεία. Αποτελεί αναντικατάστατο συστατικό σύγχρονης διατροφής, αναδεικνύοντας τη σημασία της φύσης στην ευεξία μας.
Περιγραφή του Σεμιναρίου
Το σεμινάριο στοχεύει να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των επαγγελματιών στον τομέα των τροφίμων, επικεντρώνοντας στην ποιότητα και την ασφάλεια του μελιού και των γλυκαντικών υλών. Το σεμινάριο αναπτύσσεται γύρω από την ανάγκη ενημέρωσης και κατάρτισης των επαγγελματιών σχετικά με τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και παγκοσμίως, καθώς και τις σύγχρονες μεθοδολογίες ανάλυσης και αυτοέλεγχου ποιότητας. Ο εκπαιδευτής, Γεώργιος Σειραγάκης, με πλούσια εμπειρία στον τομέα της ανάλυσης μελιού και παραδοσιακών γλυκών, θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα από θεωρητικές και πρακτικές συνεδρίες.
Σεμινάριο TUV Austria Food Allergens Lab:Ποιότητα και Ασφάλεια Μελιού & Γλυκαντικών Υλών
Σκοπός και Οφέλη
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες για την αναγνώριση και εφαρμογή των μεθόδων αυτοέλεγχου ποιότητας και ασφάλειας, την εκτίμηση των εργαστηριακών απαιτήσεων και την επιλογή των καταλληλότερων αναλυτικών τεχνικών. Αυτό θα επιτρέψει στους επαγγελματίες να βελτιώσουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τους, να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις νομοθετικές απαιτήσεις και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής τους στην αγορά.
Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μελισσοκόμους, υπεύθυνους ποιότητας, τεχνολόγους τροφίμων, γεωπόνους, χημικούς, καθώς και σε επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδοχείων και τροφίμων που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην ποιότητα και ασφάλεια των μελιού και γλυκαντικών υλών.
Εγγραφή
Επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.