Masterclass in Italian Cooking

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Τέχνες/ Ευεξία/ Μόδα/ Sports

11 Ιουλ 2023 15:00 12 Ιουλ 2023 15:00
Ελληνικά
8.00 ώρες ( 1 ημέρα )
Masterclass in Italian Cooking

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πολλά από τα μυστικά της διάσημης ιταλικής κουζίνας. Η Ιταλική κουζίνα είναι πολυδιάστατη και δημιουργική και επιτρέπει να εξερευνήσει κάποιος μια πληθώρα γεύσεων και υφών. Το σεμινάριο θα εμπλουτίσει τις μαγειρικές σας δεξιότητες, κάνοντας το δείπνο πιο ενδιαφέρον. Πέραν από αυτό, μέσα από το σεμινάριο θα κατανοήσετε καλύτερα την πολιτιστική σημασία της γαστρονομίας. Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας και της γατρονομίας ευρύτερα αλλα και για ερασιτέχνες που θέλουν να εμπνευστούν. 

Το σεμινάριο αυτό προσφέρεται συχνά από τους εργοδότες στο προσωπικό τους ως κίνητρο ή ανταμοιβή ή απλά ως μέρος της συνεχούς αναβάθμισης και ανάπτυξης του προσωπικού σε τομείς πέραν των εργασιακών θεμάτων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Λάτρεις της ιταλικής κουζίνας και για τους ερασιτέχνες που θέλουν να εμπνευστούν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θεματικές ενότητες:

  • 2 τύποι ριζότο (κοκκινιστό κρέας και χορτοφαγικό)
  • Σπιτικά ζυμαρικά
  • Παραδοσιακή καρμπονάρα
  • Σπιτικά ραβιόλια
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 168.00
  • € 0.00
  • € 31.92
  • € 168.00
  • € 199.92

Κοστολογικές Πληροφορίες

Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, προσφέρεται διαμονή με πρόγευμα στο Columbia Resort στη προνομιακή τιμή των €200.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 11 Ιουλ 2023

Ώρα

15:00 - 19:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Τετάρτη - 12 Ιουλ 2023

Ώρα

11:00 - 15:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Masterclass in Italian Cooking

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
All about Fish...

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

14/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Meat (Beef)...

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

16/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Pasta...

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

21/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

New Trends in Sushi...

Training Needs Analysis Before developing the training content, we must understand the specific needs of the participants and sushi industry trends. The key tra...

23/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

Hygiene for Food and Beverage Operations...

Food hygiene is critical for maintaining the safety and quality of food products, ensuring consumer health, and complying with food safety regulations. In the f...

05/02/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

Allergens and Recipies for Special Diet...

There is a need for training hotel staff regarding allergens, in order to ensure the safe handling and serving of food to customers with allergies or dietary se...

10/02/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy