Kids Master Chef

- Soft Skills / Επικοινωνία - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

30 Αυγ 2023 09:00 31 Αυγ 2023 16:30
Ελληνικά
14.00 ώρες ( 2 μέρες )
Kids Master Chef

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα Master Chef –Columbia Academy για παιδιά ηλικίας 11-17 ετών δημιουργήθηκε για τα παιδιά, με ερεθίσματα πάνω στην τέχνη της μαγειρικής αλλά και των διατροφικών προτιμήσεων.

Βασικός στόχος του είναι η εκμάθηση της σωστής μαγειρικής και της αλλαγής των αρνητικών διατροφικών συνηθειών.

Τα παιδιά μαθαίνουν να μαγειρεύουν, και να δημιουργούν φαγητά και γλυκά με πρωτογενής πρώτες ύλες, προσαρμοσμένα στις γευστικές τους συνήθειες, με αποτέλεσμα να μαθαίνουν βιωματικά μέσα από το μαγείρεμα τη σωστή θρέψη, την  ισορροπημένη διατροφή και τη σωστή διαχείριση βάρους.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τα παιδιά θα μάθουν:

  • να μαγειρεύουν, να ψήνουν, να ζυμώνουν, να κόβουν, να ανακατεύουν
  • να επεξεργάζονται σωστά τα υλικά
  • τις διατροφικές κατηγορίες, πρωινό – πρόγευμα – δεκατιανό – μεσημεριανό – απογευματινό – βραδινό
  • να εξασκήσουν την λεπτή κινητικότητά τους με ασφάλεια στην κουζίνα
  • να αναπτύξουν την συνεργασία και την επικοινωνία

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Παιδιά 11-17 χρόνων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πρόγραμμα διεξάγεται υπό την καθοδήγηση της Κλινικής Διαιτολόγου Διατροφολόγου Νικολέττας Φράγκου και του Executive Chef της εταιρείας Columbia Beach Resort Πόλυς Παπαγεωργίου.

Τα παιδιά θα περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους μαγειρεύοντας διάφορα εδέσματα, τα οποία θα γεύονται στο τέλος κάθε μαθήματος. 

Η κάθε μέρα θα τελειώνει με pool volleyball. Η πισίνα θα εποπτεύεται απο Ναυαγοσώστη καθόλη την διάρκεια του πάρτυ.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 125.00
  • € 0.00
  • € 23.75
  • € 125.00
  • € 148.75
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 30 Αυγ 2023

Ώρα

09:00 - 16:30

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Πέμπτη - 31 Αυγ 2023

Ώρα

09:00 - 16:30

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Kids Master Chef

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
All about Fish...

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

14/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Meat (Beef)...

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

16/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

All about Pasta...

Knowledge about culinary techniques is essential when you work in the kitchen, and we identified the need for Hotel and Catering employees to study closely vari...

21/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

New Trends in Sushi...

Training Needs Analysis Before developing the training content, we must understand the specific needs of the participants and sushi industry trends. The key tra...

23/01/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

Hygiene for Food and Beverage Operations...

Food hygiene is critical for maintaining the safety and quality of food products, ensuring consumer health, and complying with food safety regulations. In the f...

05/02/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

Allergens and Recipies for Special Diet...

There is a need for training hotel staff regarding allergens, in order to ensure the safe handling and serving of food to customers with allergies or dietary se...

10/02/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy