Cooking skills and techniques for line cooks

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Τέχνες/ Ευεξία/ Μόδα/ Sports

20 Νοε 2023 09:00 24 Νοε 2023 16:00 Columbia Hotel Academy
Αγγλικά
35 ώρες ( 5 μέρες )
Cooking skills and techniques for line cooks

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

A training program dedicated to Line Cooks that want to enhance their skills and knowledge.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • Main cooking methods, applicability advantages and disadvantages
  • Mother sauces and derivatives (Tomato sauce/Hollandaise sauce/Veloute/Bechamel/Espagnole sauce)
  • Understanding meats (Beef/Pork/Game/Poultry)
  • Understanding fish (Round/Flat/Cartilaginous)
  • Preservation methods (Pasteurization/Sterilization/Refrigeration/Freezing/Drying/Vacuum packing/Smoking)

By the end of this course participants will be able to understand and apply the following: 

  • Understand and explain the difference between moist heat & dry heat cooking methods 
  • Choose and apply cooking methods according to the desired outcome 
  • Know what the main sauces are; prepare, evaluate and factors to consider when pairing the main sauces 
  • Understand the difference between round/flat/cartilaginous fish, know how they are classified and what cooking methods you should use according to their fat content.
  • Understand the main preservation methods and their importance

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Cooks

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 595.00
  • € 0.00
  • € 113.05
  • € 595.00
  • € 708.05

Κοστολογικές Πληροφορίες

231 για άνεργους συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 20 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Τρίτη - 21 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Τετάρτη - 22 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Πέμπτη - 23 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Παρασκευή - 24 Νοε 2023

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Cooking skills and techniques for line cooks

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Αλλεργιογόνα και Συνταγές για Ειδική Διατροφή...

Υπάρχει ανάγκη κατάρτισης του προσωπικού των ξενοδοχείων σχετικά με τα αλλεργιογόνα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διαχείριση και σερβίρισμα τροφίμων σε...

13/11/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

Υγιεινή για επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών...

Η υγιεινή των τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων, τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και τη συμ...

20/11/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy