Cooking skills and techniques for line cooks

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Τέχνες/ Ευεξία/ Μόδα/ Sports

12 Φεβ 2024 09:00 16 Φεβ 2024 16:00 Columbia Hotel Academy
Αγγλικά
35 ώρες ( 5 μέρες )
Cooking skills and techniques for line cooks

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

A training program dedicated to Line Cooks that want to enhance their skills and knowledge.

  • Main cooking methods, applicability advantages and disadvantages
  • Mother sauces and derivatives (Tomato sauce/Hollandaise sauce/Veloute/Bechamel/Espagnole sauce)
  • Understanding meats (Beef/Pork/Game/Poultry)
  • Understanding fish (Round/Flat/Cartilaginous)
  • Preservation methods (Pasteurization/Sterilization/Refrigeration/Freezing/Drying/Vacuum packing/Smoking)

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

By the end of this course participants will be able to understand and apply the following: 

  • Understand and explain the difference between moist heat & dry heat cooking methods 
  • Choose and apply cooking methods according to the desired outcome 
  • Know what the main sauces are; prepare, evaluate and factors to consider when pairing the main sauces 
  • Understand the difference between round/flat/cartilaginous fish, know how they are classified and what cooking methods you should use according to their fat content.
  • Understand the main preservation methods and their importance

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Cooks

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 500.00
  • € 0.00
  • € 95.00
  • € 500.00
  • € 595.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 12 Φεβ 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Τρίτη - 13 Φεβ 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Τετάρτη - 14 Φεβ 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Πέμπτη - 15 Φεβ 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Παρασκευή - 16 Φεβ 2024

Ώρα

09:00 - 16:00

Τοποθεσία:

Columbia Hotel Academy

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Cooking skills and techniques for line cooks

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Αλλεργιογόνα και Συνταγές για Ειδική Διατροφή...

Υπάρχει ανάγκη κατάρτισης του προσωπικού των ξενοδοχείων σχετικά με τα αλλεργιογόνα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διαχείριση και σερβίρισμα τροφίμων σε...

13/11/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy

Υγιεινή για επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών...

Η υγιεινή των τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων, τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και τη συμ...

20/11/2025 08:30

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Columbia Hotel Academy