Planning & Control

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

06 Νοε 2024 09:00 11 Δεκ 2024 17:00
Ελληνικά
42.00 ώρες ( 6 μέρες )
anad greek logo
Planning & Control

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών σε αυτό το βασικό μάθημα Διοίκησης που απευθύνεται σε άτομα – κλειδιά. 

Ως μέρος του F&B Management Specialization, αυτό το μάθημα διερευνά πώς ο σχεδιασμός κι ο έλεγχος μπορούν να βοηθήσουν τις τα τμήματα να λειτουργούν πιο έξυπνα, να ανταγωνίζονται για μια θέση στην αγορά και να προσδίδουν αξία στους πελάτες.  

Οι επαγγελματίες θα μάθουν για τα συστήματα σημείων πώλησης και άλλες νέες τεχνολογίες, ενώ η νέα «Αποτελεσματική τακτική ελέγχου» που εμφανίζεται σε όλο το πρόγραμμα υπογραμμίζει τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής διαχείρισης τροφίμων και ποτών 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οφέλη για τον συμμετέχοντα 

  • Τμηματικό προγραμματισμό και οργανωτικές δεξιότητες 
  • Δεξιότητες στη μείωση του κόστους με μετρήσεις 
  • Αύξηση της αποτελεσματικότητας σε τμήματα και επιχειρήσεις F&B 
  • Ανάπτυξη Διευθυντικών Δεξιοτήτων 


Οφέλη για την επιχείρηση 

  • Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές F&B. που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες, για την προώθηση και την ανάπτυξη της εταιρείας. 
  • Υπολογισμός κόστους και διατήρηση κατάλληλου αποθέματος ειδών F&B 
  • Βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες πτυχές προγραμματισμού, ελέγχου και τιμολόγησης 
  • Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Διευθυντές ή επόπτες σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Εστίασης. 
  • Επαγγελματίες που επιδιώκουν να επιτύχουν σε Διευθυντικές ή Εποπτικές θέσεις. 
  • Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Εστιατορίων και Μπαρ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέματα: 

  • Οι προκλήσεις σε επιχειρήσεις Food and Beverage 
  • Η λειτουργία ελέγχων 
  • Το μενού- Το θεμέλιο για τον έλεγχο 
  • Προϋπολογισμός και Ανάλυση Κόστους-Όγκου-Κέρδους 
  • Καθορισμός προτύπων τροφίμων και ποτών 
  • Έλεγχοι αγορών και παραλαβών 
  • Αποθήκευση και εσωτερική διακίνηση 
  • Έλεγχοι Παραγωγής και Εξυπηρέτησης 
  • Υπολογισμός του πραγματικού κόστους τροφίμων και ποτών 
  • Έλεγχος: Ανάλυση, Διορθωτική δράση και Αξιολόγηση 
  • Έλεγχος εσόδων 
  • Πρόληψη κλοπής εσόδων 
  • Έλεγχος κόστους εργασίας 
  • Εφαρμογή ελέγχων κόστους εργασίας 


Διπλή πιστοποίηση: 

  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Cyprus Hospitality Educational Institute 
  • Πιστοποιητικό AH&LEI. Όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και περάσουν τις εξετάσεις θα λάβουν πιστοποιητικό και παγκόσμια αναγνώριση για το επίτευγμά τους. 
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Εύρος Αρακαπιώτης - Resident Manager at Limassol Del Mar
Ο Εύρος Αρακαπιώτης, αφού αποφοίτησε από το Centre International de Glion, στην Ελβετία, είχε αρχίσει να εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1997. Με 25ετή επαγγελματική καριέρα σε ξενοδοχεία κυρίως 5 αστέρων, στο Front Office αλλά κυρίως στο Food and Beverage, έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα του της Polykarpou HRD. Είχε εκπαιδεύσει κυρίως ομάδες F&B, σχετικά με διάφορα Συστήματα Ποιότητας, Σχεδιασμό / Μηχανική Μενού, Εποπτεία, Κοστολόγηση, Οργάνωση, Έλεγχο, Καθοδήγηση, Διαχείριση Παρα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1100.00
  • € 840.00
  • € 0.00
  • € 260.00
  • € 260.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1100.00
  • € 0.00
  • € 209.00
  • € 1100.00
  • € 1,309.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 06 Νοε 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 13 Νοε 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 20 Νοε 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 27 Νοε 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 04 Δεκ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 11 Δεκ 2024

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Εύρος Αρακαπιώτης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Planning & Control

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Διοίκηση Οροφοκομίας...

Η Ακαδημία Housekeeping βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητες τους και να αποκτήσουν μια επαγγελματική πιστοποίηση. Το πρόγραμμα προσφέρ...

15/01/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Διοίκηση Τμήματος Υποδοχής...

Ένα πρόγραμμα Διοίκησης του Τμήματος Υποδοχής που αφορά στη σωστή διαχείριση των πόρων, διασφαλίζοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τη δημιο...

06/02/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Managing Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

12/03/2025 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Οινογνωσία και τεχνικές σερβιρίσματος: Βυθιστείτε στον κόσμο του κρασιού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επίδοξους σομελιέ. Μάθετε τις βασικές αρχ...

18/04/2025 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας (CHS®)...

Ο Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας CHS® είναι η πιο έγκυρη πιστοποίηση που διατίθεται σε έναν επόπτη φιλοξενίας. Αποτελεί μέρος μιας ελίτ ομάδας επαγγελματι...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (6 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)