Planning & Control
- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών σε αυτό το βασικό μάθημα Διοίκησης που απευθύνεται σε άτομα – κλειδιά.
Ως μέρος του F&B Management Specialization, αυτό το μάθημα διερευνά πώς ο σχεδιασμός κι ο έλεγχος μπορούν να βοηθήσουν τις τα τμήματα να λειτουργούν πιο έξυπνα, να ανταγωνίζονται για μια θέση στην αγορά και να προσδίδουν αξία στους πελάτες.
Οι επαγγελματίες θα μάθουν για τα συστήματα σημείων πώλησης και άλλες νέες τεχνολογίες, ενώ η νέα «Αποτελεσματική τακτική ελέγχου» που εμφανίζεται σε όλο το πρόγραμμα υπογραμμίζει τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής διαχείρισης τροφίμων και ποτών
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Οφέλη για τον συμμετέχοντα
- Τμηματικό προγραμματισμό και οργανωτικές δεξιότητες
- Δεξιότητες στη μείωση του κόστους με μετρήσεις
- Αύξηση της αποτελεσματικότητας σε τμήματα και επιχειρήσεις F&B
- Ανάπτυξη Διευθυντικών Δεξιοτήτων
Οφέλη για την επιχείρηση
- Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές F&B. που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες, για την προώθηση και την ανάπτυξη της εταιρείας.
- Υπολογισμός κόστους και διατήρηση κατάλληλου αποθέματος ειδών F&B
- Βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες πτυχές προγραμματισμού, ελέγχου και τιμολόγησης
- Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Διευθυντές ή επόπτες σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Εστίασης.
- Επαγγελματίες που επιδιώκουν να επιτύχουν σε Διευθυντικές ή Εποπτικές θέσεις.
- Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Εστιατορίων και Μπαρ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέματα:
- Οι προκλήσεις σε επιχειρήσεις Food and Beverage
- Η λειτουργία ελέγχων
- Το μενού- Το θεμέλιο για τον έλεγχο
- Προϋπολογισμός και Ανάλυση Κόστους-Όγκου-Κέρδους
- Καθορισμός προτύπων τροφίμων και ποτών
- Έλεγχοι αγορών και παραλαβών
- Αποθήκευση και εσωτερική διακίνηση
- Έλεγχοι Παραγωγής και Εξυπηρέτησης
- Υπολογισμός του πραγματικού κόστους τροφίμων και ποτών
- Έλεγχος: Ανάλυση, Διορθωτική δράση και Αξιολόγηση
- Έλεγχος εσόδων
- Πρόληψη κλοπής εσόδων
- Έλεγχος κόστους εργασίας
- Εφαρμογή ελέγχων κόστους εργασίας
Διπλή πιστοποίηση:
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Cyprus Hospitality Educational Institute
- Πιστοποιητικό AH&LEI. Όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και περάσουν τις εξετάσεις θα λάβουν πιστοποιητικό και παγκόσμια αναγνώριση για το επίτευγμά τους.
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 1100.00
- € 840.00
- € 0.00
- € 260.00
- € 260.00
Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ
- € 1100.00
- € 0.00
- € 209.00
- € 1100.00
- € 1,309.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Τετάρτη - 06 Νοε 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 13 Νοε 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 20 Νοε 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 27 Νοε 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 04 Δεκ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)
Τετάρτη - 11 Δεκ 2024
Ώρα
09:00 - 17:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:
Εύρος ΑρακαπιώτηςΤοποθεσία:
CHEI (Λεμεσός)