Managing Beverage Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

12 Μαρτίου 2025 09:00 09 Απρ 2025 17:00
Ελληνικά
35.00 ώρες ( 5 μέρες )
anad greek logo
Managing Beverage Operations

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μπαρ, θα χρειαστεί να επιβλέπετε μέλη του προσωπικού, όπως μπάρμαν και σερβιτόρους.  

Το μάθημα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για την πρόκληση της διαχείρισης των επιχειρήσεων ποτών σε ένα περιβάλλον φιλοξενίας. Με έμφαση στις πρακτικές διαχείρισης και ηγεσίας, συμπεριλαμβάνει τεχνικές πρόσληψης και αξιολόγησης απόδοσης. Καλύπτει την προώθηση πώλησης τροφίμων και ποτών, καθώς επίσης τα καθήκοντα και τις ευθύνες των μπάρμαν και των σερβιτόρων. 

Αυτό επιτρέπει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση όλων των πτυχών των εργασιών που αφορά ποτά σε ένα ξενοδοχείο ή άλλο χώρου εστίασης 

Αυτό το μάθημα είναι μέρος των πέντε μαθημάτων Εξειδίκευση της AH&LEI (δίπλωμα F&B Management). 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οφέλη για την επιχείρηση 

  • Πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους Διευθυντές F&B. που θα χρησιμοποιούν γνώσεις και μεθοδολογίες, για την προώθηση και την ανάπτυξη της εταιρείας. 
  • Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας μιας επιχείρησης Ποτών, μιας από τις πιο απαιτητικές εργασίες, όσον αφορά υπευθυνότητα 
  • Οι εταιρείες θα εργοδοτούν με υπερηφάνεια εκπαιδευμένα στελέχη με δίπλωμα που απονέμεται από έναν παγκοσμίου φήμης φορέα Πιστοποίησης 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Επαγγελματίες που κατέχουν ή επιδιώκουν θέση Διευυντή Μπαρ ή καφετερίας. 
  • Διευθυντές ή επόπτες σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Εστίασης. 
  • Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Εστιατορίων και Μπαρ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέματα
  • Τάσεις που επηρεάζουν τα μπαρ
  • Τα βασικά του σερβιρίσματος
  • Υπευθυνότητες στο σερβίρισμα ποτών
  • Πώληση αλκοόλ με προσοχή
  • Ηγεσία και εποπτεία
  • Όλες οι Λειτουργίες σ’ ένα μπαρ
  • Μάρκετινγκ και πωλήσεις μπαρ
  • Μπύρα
  • Οινοπνευματώδη
  • Βασικές αρχές του κρασιού
  • Κρασιά Γαλλίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Κύπρου και άλλων χωρών

Διπλή πιστοποίηση: 

  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Cyprus Hospitality Educational Institute 
  • Πιστοποιητικό AH&LEI. Όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και περάσουν τις εξετάσεις θα λάβουν πιστοποιητικό και παγκόσμια αναγνώριση για το επίτευγμά τους. 


Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αναστάσιος Πιζανίδης - Εκπαιδευτής Φιλοξενίας και Catering
Ο Αναστάσιος Πιζανίδης έχεις σπουδάσει Travel and Tourism Administration και είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ. Με πείρα πέραν των 30 χρόνων στη βιομηχανία της Φιλοξενίας και Catering (Food & Beverage), ο Αναστάσιος έχει εργαστεί σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο κατέχοντας διοικητικές θέσεις με εξαιρετική επιτυχία. Από το 2021 συνεργάζεται μαζί μας σαν εκπαιδευτής σε προσωπικό εστίασης με εξειδίκευση στο σωστό σερβίρισμα. Έχει πολύ καλές κριτικές ιδιαίτερα στο “fine dining” κα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 700.00
  • € 0.00
  • € 250.00
  • € 250.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 0.00
  • € 180.50
  • € 950.00
  • € 1,130.50

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ισχύει ειδική τιμή για ατομικές συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 12 Μαρτίου 2025

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστάσιος Πιζανίδης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 19 Μαρτίου 2025

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστάσιος Πιζανίδης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 26 Μαρτίου 2025

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστάσιος Πιζανίδης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 02 Απρ 2025

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστάσιος Πιζανίδης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 09 Απρ 2025

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αναστάσιος Πιζανίδης

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Managing Beverage Operations

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Διοίκηση Οροφοκομίας...

Η Ακαδημία Housekeeping βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητες τους και να αποκτήσουν μια επαγγελματική πιστοποίηση. Το πρόγραμμα προσφέρ...

15/01/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Διοίκηση Τμήματος Υποδοχής...

Ένα πρόγραμμα Διοίκησης του Τμήματος Υποδοχής που αφορά στη σωστή διαχείριση των πόρων, διασφαλίζοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τη δημιο...

06/02/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Managing Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

12/03/2025 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Εργασιακές Σχέσεις και Εργασιακό Κόστος...

Ένα ουσιώδες πρόγραμμα για το Εργασιακό Σύστημα στην Κύπρο! Η ανάγκη κατάρτισης προκύπτει από την υποχρέωση των Διευθυντικών στελεχών μιας επιχείρησης, να γνωρί...

18/03/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Οινογνωσία και τεχνικές σερβιρίσματος: Βυθιστείτε στον κόσμο του κρασιού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επίδοξους σομελιέ. Μάθετε τις βασικές αρχ...

18/04/2025 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Εποπτεία και Διοίκηση στη Φιλοξενία...

Ετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα στον Τουριστικό τομέα! Η πιο κρίσιμη στιγμή στην καριέρα σας είναι αυτή της προαγωγής σε εποπτικό στέλεχος.  Κύριος σκοπός τ...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Certified SPA Supervisor (CSS)...

Το πρόγραμμα Certified Spa Supervisor (CSS) είναι μια πιστοποίηση για Επόπτες και Διευθυντές SPA και κέντρων Ευεξίας. Το πρόγραμμα πιστοποίησης αναπτύχθηκε α...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (7 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας (CHS®)...

Ο Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας CHS® είναι η πιο έγκυρη πιστοποίηση που διατίθεται σε έναν επόπτη φιλοξενίας. Αποτελεί μέρος μιας ελίτ ομάδας επαγγελματι...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (6 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)