4 σεμινάρια για εστιατόρια και κουζίνα που ανεβάζουν επίπεδο τον επισιτιστικό τομέα

calendar icon

05 Νοεμβρίου 2021

⠀ -⠀ Ξενοδοχεία & Εστιατόρια
4 σεμινάρια για εστιατόρια και κουζίνα που ανεβάζουν επίπεδο τον επισιτιστικό τομέα

4 καινοτόμα σεμινάρια μοναδικά στο είδος τους, έχει ανακοινώσει το ΚΕΚ @ KES College που καταπιάνονται με τα πιο κρίσιμα θέματα που απασχολούν Εστιάτορες και Ξενοδόχους. Από τη Διοίκηση Εστιατορίου μέχρι τον σχεδιασμό του μενού, και από την διαχείριση της αποθήκης τροφίμων μέχρι την επανάσταση της μοριακής κουζίνας, τα σεμινάρια του KES College θα προσθέσουν σημαντική αξία στις γνώσεις και πρακτικές του εστιάτορα και του ξενοδόχου.

Το KES College, έχοντας πίσω του μια τεράστια εμπειρία στην εκπαίδευση τριτοβάθμιου επιπέδου, έχει την ευχέρεια να αντλήσει εκπαιδευτικό υλικό δοκιμασμένο για χρόνια και να το μετατρέψει σε εργαστήρια για επαγγελματίες. Από τη τάξη στη πράξη χωρίς ενδοιασμούς και κενά, με πρακτικά παραδείγματα και επαγγελματίες εκπαιδευτές που μπορούν να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση και να καθοδηγήσουν με πραγματικές συμβουλές σε υπαρκτά προβλήματα.

Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα του κάθε σεμιναρίου και οι συντονιστές των προγραμμάτων θα επικοινωνήσουν μαζί σας για τις τελικές διευκρινήσεις και να σας βοηθήσουν στην εγγραφή σας.

Οι εκπαιδευτές των πιο πάνω προγραμμάτων είναι καθηγητές του κολλεγίου με αξιοζήλευτη καριέρα στην επισιτιστική αγορά και στα Ακαδημαϊκά δρόμενα του τομέα στη χώρα μας. Προερχόμενοι από τις καλύτερες σχολές του εξωτερικού και έτοιμοι να μοιραστούν με ενθουσιασμό με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και εμπειρίες τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





     

Share: