Planning and Control for F&B Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

02 Ιουν 2020 08:00 02 Ιουν 2020 16:00
Ελληνικά
42.00 ώρες ( 6 μέρες )
anad greek logo
Planning and Control for F&B Operations

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

This is an essential management program, that introduces Hospitality key staff to the control processes used to reduce costs and increase efficiency in food and beverage operations. The course explores how planning and control functions can help operations work smarter, compete for market share, and provide value to guests.

This well designed course has a greater focus on point-of-sale systems and other new technologies and how they contribute to control processes and procedures. New "Effective Control Tactic" features throughout the program highlight basic principles of effective food and beverage management. 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 Heads or Supervisors in F & B Departments, Chefs, Owners and Managers in Restaurant and Bars

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Topics:

The Challenge of F & B Operations

 The Control Function

 The Menu: The Foundation for Control

 Operations Budgeting and Cost-Volume Profit Analysis

 Determining Food and Beverage Standards

 Purchasing and Receiving Controls

 Storing and Issuing Controls

 Production and Serving Controls

 Calculating Actual Food and Beverage Costs

 Control: Analysis, Corrective Action, and

Evaluation

 Revenue Control

 Preventing Theft of Revenue

 Labor Cost Control


Instructor

Antonis Antoniou

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 624.00
  • € 180.50
  • € 326.00
  • € 387.94

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 0.00
  • € 180.50
  • € 950.00
  • € 1,130.50
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 02 Ιουν 2020

Ώρα

08:00 - 16:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Planning and Control for F&B Operations

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Διοίκηση Οροφοκομίας...

Η Ακαδημία Housekeeping βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητες τους και να αποκτήσουν μια επαγγελματική πιστοποίηση. Το πρόγραμμα προσφέρ...

15/01/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Διοίκηση Τμήματος Υποδοχής...

Ένα πρόγραμμα Διοίκησης του Τμήματος Υποδοχής που αφορά στη σωστή διαχείριση των πόρων, διασφαλίζοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τη δημιο...

06/02/2025 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Managing Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

12/03/2025 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Εργασιακές Σχέσεις και Εργασιακό Κόστος...

Ένα ουσιώδες πρόγραμμα για το Εργασιακό Σύστημα στην Κύπρο! Η ανάγκη κατάρτισης προκύπτει από την υποχρέωση των Διευθυντικών στελεχών μιας επιχείρησης, να γνωρί...

18/03/2025 09:00

7.00 ώρες (1 ημέρα)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Introduction to the Art of Sommelier...

Οινογνωσία και τεχνικές σερβιρίσματος: Βυθιστείτε στον κόσμο του κρασιού με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επίδοξους σομελιέ. Μάθετε τις βασικές αρχ...

18/04/2025 09:00

14.00 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Εποπτεία και Διοίκηση στη Φιλοξενία...

Ετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα στον Τουριστικό τομέα! Η πιο κρίσιμη στιγμή στην καριέρα σας είναι αυτή της προαγωγής σε εποπτικό στέλεχος.  Κύριος σκοπός τ...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Certified SPA Supervisor (CSS)...

Το πρόγραμμα Certified Spa Supervisor (CSS) είναι μια πιστοποίηση για Επόπτες και Διευθυντές SPA και κέντρων Ευεξίας. Το πρόγραμμα πιστοποίησης αναπτύχθηκε α...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (7 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας (CHS®)...

Ο Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας CHS® είναι η πιο έγκυρη πιστοποίηση που διατίθεται σε έναν επόπτη φιλοξενίας. Αποτελεί μέρος μιας ελίτ ομάδας επαγγελματι...

23/04/2025 09:00

45.00 ώρες (6 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Ασφάλεια τροφίμων – Σύστημα HACCP...

Το HACCP είναι ένας τρόπος διαχείρισης των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων. Οι διαδικασίες διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων θα πρέπει να βασίζονται...

05/06/2025 09:00

28.00 ώρες (4 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)